tirsdag 26. mai 2009

Swing


Jo, da... lille, finske "Swing" innfrir forventningene! Han er en stilig liten han-valp, trivelig, sosial og aktiv. Nå har han bodd her i ei uke - og vi begynner å bli godt kjent. Han gled rett inn i flokken - og har blitt Fiona sin beste-kompis. Vi har vært litt rundt omkring denne uka - bl.a. hos Trine på Biri. Der ble det sjølvsagt en fotoseanse med mange flotte hunde-blinkskudd! Litt bikkje-prat over noen kaffekopper hørte også til, sjølvsagt! Koselig!


Foregående uke starta vi opp sporkurs. Hadde med flere ivrige og flinke deltakere. Alle hundene har kommet godt igang - med bruks- eller blod-spor. Torsdag skal vi ha neste kurskveld - og jeg er spent på om deltakerne har forsøkt å gå noen spor sjøl denne uka. Synes det er et poeng at folk blir litt "sjøl-gående" - ellers blir det gjerne ikke mer enn et kurs...


Det har blitt litt for lite trening av egne hunder de siste dagene. Helga ble viet dugnads-jobbing i Moelv... og valpen behøver jo også litt ekstra oppmerksomhet.
I ettermiddag har det sprut-regna,- et påskudd til en rolig innekveld... Latmannsliv passer meg egentlig svært dårlig - vi får komme oss over dørstokken i morgen, ja!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar