lørdag 16. mai 2009

Let's Rock Doo Wop m.m....

Det begynner å bli noen måneder siden jeg først tok kontakt med Karoliina på Let's Rock Kennel... Der var noen fantastisk spennende valper på gang!! Og førstkommende mandag - ja, da går turen til Finland for å hente heim en flott han-valp fra nettopp denne kombinasjonen. Gjett om jeg - og vi - er spent!! Monica Eikrehagen, Merethe Boneng og undertegnede står som eiere sammen - og han skal bo her!!! Jeg gleder meg!!
....Det er lenge siden denne blggeren har vært aktiv, men det betyr ikke at mai måned har passert helt begivenhetsløst. Nei, da... det skjer stadig noe. Bortsett fra at jeg vrikket foten,- og ble satt litt ut i forhold til sportrening... har måneden hittil bydd på mange trivelige små og større hendelser..
1. mai-helga var vi på storfamilie-tur til London. En kjempe-tur der vi fikk bivånet noen severdigheter, var på knalltrivelige bespisningssteder og fikk øst ut noen kroner i den store handlegaten.. London er absolutt en by å komme tilbake til!
Jeg er sååå heldig å ha gode hjelpere her i dalen som stiller opp og tar seg godt av hundene når jeg er borte. Mange tusen takk skal dere ha!!
Jeg har også vært en tur til Verdal på frieri; Vel.. det var sjølvsagt en liten tibbe-frøken som var på "mannfolkjakt", - så nå er Ilva paret med "Mico". Hun fikk samme kjærest som sist - den gang ble resultatet av romansen 5 sønner! Nå krysser vi fingrene for litt bedre kjønnsfordeling! Det er bestandig hyggelig å besøke Gerd Eva & co i Verdal; God mat med ditto drikke - samt trivelig og nyttig hundeprat - jeg lærer bestandig noe her!
Var en rask tur innom og hilste på "Spor-Ballen" m/fam. også. Her trenes det hund! Merethe har stort fokus på mentalitet og bruksegenskaper - og hadde en dags-fersk video fra f.a. å vise fram. Veldig bra!!!
En gang i april hadde jeg en bursdag - som jeg tenkte kunne passere i all stillhet... Vel; Berit, Rikke og Merethe var kanskje ikke helt enige. Tirsdag kveld troppet de opp med favnen full av ost og vin!! Så greie og snille som dere er!! Koselig jente-kveld!!!
Nå er forresten vond-foten nesten helt restituert... og i ettermiddag har det vært sporing igjen... Jeg er veldig tilfreds med Fiona. Hun er en trygg og sikker hund - som heller ikke er belemret med for mye adrenalin i blodet. I sporarbeidet gir det seg utslag i stor nøyaktighet, god konsentrasjon og passe fart. Tante Sofie er av en ganske annen støpning; alltid "på hugget"! Hun har stor arbeidsvilje - og kapasitet. I dag gikk hun et gammelt spor - 300 m langt... Hun burde hatt 3000 m....
Nuh begynner Grand Prix. Andrine og jeg skal benke oss foran skjermen - og heie på vår helt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar