onsdag 23. september 2009

Jack Russell aktivitetshelg m.m.

Sist helg arrangerte vi aktivitetshelg for jack russell terriere. Vi hadde blodspor og mentalitet på dagsordenen. Mange trivelige og blide folk og bikkjer jobba godt i det fine høstværet - og framgang hadde alle! Skikkelig moro!!To hunder gikk opp til prøve; "Betty" og "Lovise". Begge fikk 1. premie!! Gratulerer!!
Vi hadde også satt opp Jetta hundeklubb sin MH-bane,- og tok 6 hunder gjennom. Tryggve Kroken var beskriver - og han konkluderte med at vår største utfordring nå er å sørge for å beholde den gode mentaliteten han har observert! Litt av en attest for rasen! Det er bare å håpe at vi får se mange jacker gjennom løypa etterhvert..
Ved siden av Tryggve - var Birgit Husom og Berit Smaaland med som instruktører. Kjempetakk til alle sammen! Kanskje får vi anledning til å ha samme arrangementet neste år... Det hadde vært kjekt!!!
Av Fägra sine valper fra første kull er nå 2 av 3 testet: Betty og Buster. Begge har gjennomført gode tester - og begge er skuddfaste.

For ikke lenge siden hadde vi besøk av Brøsing`s Jack Back to Basic, "Jacke". Det er en "svenske" jeg liker veldig godt; balansert, modig, sosial... og en fantastisk sporhund. Vel, her ble han stilt på bevegelig sporprøve - og gikk til 1. premie. Dessuten traff han igjen "dama" si - og nå håper jeg på valper etter Fägra og Jacke i slutten av oktober.
I løpet av de første dagene av september flyttet Ilva-valpene til sine nye eiere,- trivelige og greie folk alle sammen!
Lille, tjukke Glittra-valpen,"Pir", har også rukket å bli 6 uker... Halen går som en hjul-visp på denne lille frøkna... Artig valp.. Skal bli spennende å se hvordan hun utvikler seg..


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar