mandag 17. august 2009

Årets vakreste eventyr... eller hur..??

Ja, så var Open Show for Jack Russell Terrier unnagjort for i år. . 96 individer påmeldt,- det er mange hunder, det..
Arrangørene hadde jobba hardt - og det syntes! Flott arrangement... og så trivelig og artig, da!! Sanngrunn i Skarnes var en flott arena og jammen fikk vi værgudene på vår side også! Helt utrolig...
Alle våre hunder ble plukket ut til "finaleomganger" - og det er jeg inmari tilfreds med,- for her var mange flotte hunder å skue! Fiona var eneste som ikke fikk hp,- men en god og underholdende kritikk der det bl.a. var skrevet; "... fremdeles store ører..." Vel, kanskje ørene krymper med tiden..
Fägra ble plassert som reserve BIS,- og Swingèn 3. BIS valp. Knall!!

De svenske stjernene kapret ellers de gjeveste pall-plasseringene. Ikke spesielt overraskende... "Bill" og "Columbus" har jo lange merittlister allerede.. Flotte var de iallfall! Heia Sverige!

Men like moro synes jeg det var å sjå alle de unge og virkelig fine norsk-oppdretta hundene; Gratulerer Nordsand, Kjennekroken, Asthorry og Terry Wawe! Heia Norge..!!!!!!!

Ellers går det fint med både Ilva-valpene og Glittra-valpen. De vokser (!) godt - og Ilva-gjengen er virkelig "oppe og går" nå.
Glittra sitt "enebarn" , "Pir", er rett og slett trill rund nå! (Glittra sin fødsel startet ved Pir-badet i Trondheim - så navnet ga seg sjøl...).. Blir spennende å se hvordan denne "frøkna" utvikler seg.... !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar